Nacompetitie it is..

Helaas, zoals al een beetje verwacht is het dan toch nacompetitie geworden. De wedstrijd tegen Heerenveen, dat het verder wel geloofde, biedt in ieder geval weer wat hoop op een goede afloop. Er werd strijd geleverd en bij vlagen best aardig gevoetbald. Ook het publiek was weer eens vocaal aanwezig wat meteen voor een goede sfeer zorgde.

Vraag is of je beter 16e kan worden zodat je de tweede ronde met een uitwedstrijd begint Maar nogmaals, ook al ben je dit seizoen onderin geëindigd, je moet normaal gesproken wel kunnen winnen van onderstaande tegenstanders. Je zal dan wel van Heracles moeten winnen terwijl NAC moet verliezen. Volgende week nog een keer vol gas dus, zonder rekening te houden met fair play klassementen..

Het schema is als volgt:

Eerste ronde (11 en 15 mei):
Almere City FC – De Graafschap (A)
FC Oss – VVV-Venlo (B)

Tweede ronde (22 en 25 mei):
Winnaar A – Nummer zeventien Eredivisie (C)
FC Volendam – FC Eindhoven (D)
FC Emmen – Roda JC Kerkrade (E)
Winnaar B – Nummer zestien Eredivisie (F)

Finale-ronde (28 en 31 mei):
Winnaar C – Winnaar D
Winnaar E – Winnaar F

 

 

 

18 gedachten over “Nacompetitie it is..

  1. Beter winnen we eerst nog twee keer en hopen we op een misstap van NAC en Excelsior

    Like

  2. Geen geluk met de vrije trappen van Joppie….scorend vermogen ontbreekt er nog aan. Dit zal in de nacompetitie wel moeten. Vond Plet heel matig invallen en Verhoek speelde ook niet heel goed.

    Like

  3. Ik snap er helemaal geen kloten meer van!!!!!!

    Wat een stelletje mongolen bij het bestuur. Wanneer gaan ze zich nou eens concentreren op de belangrijkste zaken, ipv “randzaken”?

    Dit seizoen is de aandacht ook totaal verkeerd verdeeld. Ze hadden zich veel meer moeten inspannen om een degelijke selectie neer te zetten, ipv het stadion en het financiële gezond willen zijn(wat overigens ook een behoorlijke wassen neus is). Dan hadden we waarschijnlijk nu niet in deze penibele situatie gezeten, waarin we nu verkeren!

    En wat doet dit achterlijke bestuur nu????

    We vechten voor lijfsbehoud, dan lijkt me het toch meer logisch dat de volledige focus daarop moet liggen en niet wat er nu gebeurt…. Nu zijn ze serieus bezig om Europees voetbal naar Deventer te halen??!! Hebben een UEFA licentie aangevraagd en wat ik al nog niet meer. GVD, wat is nu belangrijker? Ik weet niet wat dat toch altijd is, maar volgens mij moet de aandacht en focus voor de zoveelste keer dit seizoen totaal ergens anders liggen, dan waar ze nu mee bezig zijn…..

    Like

  4. helemaal mee eens The Box.. had voor de seizoensstart geïnvesteerd in een betrouwbare keeper ( al deed Cummings het gister prima) en een scorende voorhoede, dan hadden we niet gestaan waar we nu staan. En hadden we ons echt druk kunnen en mogen maken om Europees voetbal..

    Like

  5. En het technisch hart van het bestuur is in zeer zeer diepe diepe slaap ZZZZZZZZZZZZZ
    ZZZZZZZZZ en is niet wakker te krijgen.

    daar ligt de schuld van alles, wat een transferbelijd met een lange ij.

    Like

  6. Het bestuur is alleen maar bezig met de nieuw bouw en met Europees voetbal.
    Ze moeten zich eens met echte zaken bezig gaan houden want als je zo doorgaat heb je een nieuwe tribune en speel je in de eerste divisie met nog geen 3000 supporters.

    Like

  7. vraag is waarom men gister pas in de laatste minuten echt gas gaf en opportuun ging spelen..zo hadden ze eigenlijk elke (thuis)wedstrijd moeten beginnen..

    Like

  8. Dit is nu al de zoveelste mispeer van dit bestuur!!!! Die Lugt kan een aardige man zijn en een mensen mens, maar als voorzitter slaat hij de plank werkelijk volledig mis. In samenwerking met het complete bestuur!!!!

    Like

  9. Weet niet hoor, maar dit is unieke kans op Europees voetbal die we krijgen. Het is nu of nooit, dus snap wel dat Europees voetbal zeer serieus wordt genomen. Tegenstanders zijn van dien aard dat je zelfs een ronde door kan komen, waarna misschien mooie tegenstander wacht. Kijk er nu al naar uit.

    Like

  10. Dat krijg je als je als voorzitter met alle winden mee waait en iemand als Jelle beukers aanstelt. Die gozer heeft 10.000 ideeën, maar de helft is niks waard.

    Like

  11. Kan iemand me uitleggen waarom lugt en amigo s de handen op de k ip houden in het begin van het seiZoen door geen spelers te halen met ere waardige kealiteiten???!!

    Maar nu welgeld gaat steken in het eventuele ,europeese avontuur, wat uit eigen zak betaald moet wirden geloof ik.. Je krijgt pas vergoedingen en geld als je de groeps fase bereikt toch??

    Lugt blije aardbei, je had geld in het egin van bet seizoen moet inversteren/steken hou het nu ook maar in je zak!!
    Opflikkeren met dat gegeil op dat euopeese avontuur!

    Je regelt maar een paar oefenwedstrijden over 2 maanden tegen een paar hoofdklassers in terwolde/gelderland speel je ook europees!!!
    Bah

    Like

  12. @ Prins Bernard

    Weet niet in welke wereld jij leeft….. maar je promoot ook al het Europees voetbal en dan óók nog een ronde verder komen. Pannenkoek!! Kan me 2 seizoenen geleden nog iets herinneren van Utrecht tegen een 3e rangs cluppie uit Luxemburg….. Wij winnen krap aan met 2-0 van een Hoofdklasser. Wake up…..

    Like

  13. Hoi hoi hoi hoi……

    Tanda komt terug naar de Eagles. Dat is die middenvelder doe zo goed overal werd afgetest. Een echte aanwinst voor GAE. Kan zo aanhaken met Cummins en ten Den. Dat zijn goede investeringen voor Europees voetbal en de eredivisie??!!

    Hoe wordt dat #€&@*##* bestuur eigenlijk gekozen joh. Wat voor stem hebben wij als supporters daarin…. Laat die compleet en volslagen idioten gewoon opflikkeren!!!!

    Like

  14. er is maar 1 ding belangrijk voor volgend seizoen, haal scorend vermogen, Peters van Emmen of Van Ewijk. Nog belangrijker is een betrouwbare doelman, dus gewoon Verhoeven halen. Heeft ervaring, wel 35 maar kan nog prima 2 seizoen meedraaien. Ook Van Ooijen verlengen is nu fit en prima speler.

    Like

  15. Niks goeie nieuwe spelers halen, de verbouwing is nummer 1, en nummer 2 is europees voetbal
    Laat dat technische bestuur lekker in hun langdurige winterslaap zitten ,er is niks aan de hand.
    Het geld is nodig voor de verbouwing en voor de uitwedstrijd straks bijvoorbeeld tegen een club
    in Rusland of zo. 2de rangs spelers valt altijd nog te halen van een hoofdklasser of zo

    Like

  16. Jelle die bij Nac geen punten pakt en een gefrustreerde doelman is die te veel fouten maalt. Nee daar moeten wij niet aan beginnen.

    Like

  17. De club heeft dit seizoen zich als schlemiel gedragen op de transfermarkt. Dus hou alsjeblieft op over die Rooie Pipo. Het wordt tijd dat GAE eens een keer gaat investeren in een goede en betrouwbare doelman, ipv altijd dat gehuur. Een keeper die ervaring heeft, rust en vertrouwen uitstraalt!! En die er voor een aantal seizoenen gewoon staat. Met Cummins als redelijke stand-in.

    Like

Plaats een reactie